Planificació entrada per al dijous 8 de setembre, primer dia lectiu del curs 2016-2017.

Els llibres del Banc de Llibres es repartiran als alumnes el primer dia de classe. Proximament publicarem una normativa d'ús i conservació dels llibres del Banc de Llibres.

1rdiacurs

INFORMACIÓ LLIBRES LA SÈNIA 2016-2017

IMPORTANT : Es recomana no marcar, ni forrar el llibre, fins que el tutor el verifique.

LLIBRES D'OPTATIVES:  En secundària cal confirmar l'optativa que finalment es va a poder cursar abans d'adquirir el llibre. Este llistat es coneixerà en setembre.

FAMÍLIES PERTENEIXENTS AL BANC DE LLIBRES: Seguint el que disposa l'Ordre 26/2016 de 15 de juny de 2016, tindran accés als llibres del banc de l'IES La Sènia. En funció de la disponibilitat pot ser que les famílies hagen de comprar algun llibre però de moment no podem indicar quin, per la qual cosa es recomana que esperen noves indicacions. Estos alumnes de moment no han de comprar cap llibre, a excepció del materials didàctics no susceptibles de ser reutilitzats:

  • ESO: workbook d'anglés i llibre d'Educació Física
  • FPB1: llibre d'anglés i llibre d'atenció al client

 LLISTAT LLIBRES 2016-2017 IES LA SÈNIA 

NOU (actualitzat 28-07-2016)COMUNICAT A LES FAMÍLIES PARTICIPANTS DEL BANC LLIBRES

CALENDARI MATRÍCULA CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA 2016-2017  (Canvis en Batxiller)

Continuar leyendo

XARXA LLIBRES 2º FASE: Informació a les famílies 
Procediment de la 2a fase del programa Xarxa Llibres, entrega dels llibres de text i materials curriculars i participació en el banc de llibres curs 2016-2017.

Xarxa Llibres 2a Fase.pdf

PROJECTE EUROPEU  Let's Unify IT!

unifyit gran

L'IES La Sènia de Paiporta, ha celebrat durant aquesta setmana, la segona reunió transnacional del projecte 'Let's unify IT!' que té com a objectiu treballar en un currículum europeu unificat en sistemes d'informació, de manera que els estudiants puguen veure reconeguts els seus estudis fora de les seues fronteres. En ella han participat 16 representants

Continuar leyendo

Durant el curs 2015-2016 els alumnes de BIOLOGIA de 1r i 2n de batxillerat de l’IES la Sènia de Paiporta han realitzat pràctiques a la facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València al Campus de Burjassot.

El 27 de novembre de 2015 es realitzaren les pràctiques del mòdul “Descobreix el món microscòpic”.

En aquesta activitat els estudiants tingueren l’oportunitat d’entrar en contacte amb tècniques d’anàlisi avançades que s’utilitzen actualment en diferents camps d’investigació. Hi pogueren observar com s’aprofiten en aquestes tècniques fenòmens físics com ara la fluorescència, l’emissió làser, la dualitat ona-corpuscle d’electrons, etc.

prac bio uv 01

Continuar leyendo

Más artículos...

How to Claim bet365 Bonus step by step.